Fivetune
Image default
Business

Bouwmeterkasten

De prima bouwmeterkasten van AIC

AIC levert machines en materieel voor bouwplaatsen. Hardware die essentieel is om succesvol bouwprojecten uit te kunnen voeren. Met een historie van meer dan zestig jaar weet AIC precies wat bouwers nodig hebben: uitstekende hulpmiddelen voor een gunstige prijs. Daarom vindt u bij AIC alleen maar prima producten van gerenommeerde leveranciers, zoals de betrouwbare, gecertificeerde bouwmeterkasten die onder eigen merk, volledig afgemonteerd volgens klantspecificatie aan bouwers door heel Nederland worden geleverd.

AIC levert bouwmeterkasten én goed advies

Misschien nog belangrijker voor de groeiende klantenkring van AIC dan de geleverde machines en materieel, is de assistentie die AIC biedt bij het inrichten van de bouwplaats. Zoals bekend is informatie, naast natuurlijke hulpbronnen, arbeid en kapitaal de vierde productiefactor. Natuurlijk zijn gewoon gezond verstand, vakkennis, inzicht en jaren aan ervaring nog altijd belangrijk als het gaat om winstgevende projecten te draaien, maar bouwprojecten worden steeds innovatiever, met nieuwe materialen en technieken, en het is gewoonweg niet mogelijk om kennis over alle aspecten van een project in huis te hebben. Dan is het prettig voor een aannemer om te kunnen sparren met de deskundige medewerkers van AIC in situaties dat niet direct duidelijk is welke bouwmeterkast voor een specifiek bouwproject de beste keuze is.

Vertrouw op het advies van AIC voor de optimale bouwmeterkast op uw project

Zo kunt u bouwen op de kennis van de mensen van AIC bij het bepalen van de meest optimale bouwmeterkast voor uw project, gebaseerd op inschattingen van de belasting van de elektrische infrastructuur op uw bouwplaats. Op deze manier helpt AIC u niet alleen met betrouwbare machines en materiaal om uw project tot een succesvol einde te brengen, maar ook met goed advies over de toe te passen techniek. Dus ook voor bouwmeterkasten geldt: vertrouw op de mensen van AIC.