Fivetune
Image default
Offers

Blanco etiketten kopen

Blanco Etiketten kopen?

Blanco etiketten of labels zijn ideaal om uw producten te voorzien van tekst, bedrijfsnaam of logo. Doordat u zelf het formaat kunt bepalen is alles mogelijk. Daarnaast geeft u zelf aan uit welk materiaal en kleefkracht het etiket wordt gemaakt. Wilt u de etiketten met een voorbedrukking ontvangen dan kan dit van 1 kleur tot full color opdruk. Bovendien kunt u de blanco etiketten op rol ook zelf bedrukken met een etikettenprinter. Onze A4 stickervellen kunt u weer zeer eenvoudig bedrukken met een inkjet- of laserprinter.

Materiaal
Thermisch – printen zonder lint
Papier – printen met lint
PP / PE – kunststof materiaal
Transparant – doorzichtig materiaal

Kleefkracht
Permanent – niet verwijderbaar
Afneembaar – verwijderbaar (zonder lijmresten)
Diepvries – geschikt voor koel of diepvries

Waarom Etikettenplaza.nl?

Ons assortiment is samengesteld uit de beste merken waarmee al jarenlange ervaringen zijn. Hierdoor kunnen wij u de hoogste kwaliteit gecombineerd met de beste service aanbieden voor een eerlijke prijs. Klanten mogen van ons altijd een persoonlijk benadering en onafhankelijke adviezen verwachten.

Bereikbaarheid is het allerbelangrijkste voor een klant. Onze medewerkers staan u daarom altijd graag te woord om u te helpen en ondersteunen daar waar mogelijk bij uw vraag. Omdat ondernemen niet stopt na kantooruren proberen wij ook (indien mogelijk) buiten deze tijden bereikbaar te zijn. Wij zijn bereikbaar via telefoon, e-mail of offerte formulier. Uiteraard komen wij ook graag bij u langs om persoonlijk uw vragen door te nemen.

Ons streven is om samen met u de beste keuze te maken zodat u kunt profiteren van onze scherpe prijzen en snelle leveringen. U zult begrijpen dat wij niet ons gehele assortiment op deze site hebben staan. Ontbreekt er iets wat u toch graag zou willen weten of bestellen neemt u dan gerust contact op. Wij helpen u dan graag verder aan de juiste producten zoals etiketten en labels. 

https://etikettenplaza.nl/blanco-etiketten/