Fivetune
Image default
Business

Artikel marketing voor vrouwen

Vrouwen die een website hebben en daarmee hoog willen scoren, maken gebruik van artikel marketing. Artikel marketing wordt gebruikt om artikelen te publiceren op externe website om meer kracht te krijgen richting zoekmachines. Dit heeft niets te maken overigens of de website voor vrouwen of mannen is. In de internet mannen wereld, kan het geen kwaad dat er wat meer vrouwen opstaan, ook om artikel marketing uit te voeren. Met behulp van artikel marketing kan je je website naar een toppositie stuwen in Google. Uiteindelijk wordt je website slechts gevonden wanneer je een toppositie hebt. Artikel marketing is het onderdeel binnen internet marketing wat niet zo gewaardeerd wordt als andere disciplines binnen internet marketing. Indien men artikel marketing bijvoorbeeld met content marketing vergelijkt is het duidelijk waarom artikel marketing “onderschat” (eigenlijk niet geliefd) wordt. Voor content marketing moeten creatieve teksten, perfect passende kwaliteit afbeeldingen en video´s samengesteld worden en wanneer dit online staat is direct het resultaat te zien. Bij artikel marketing is dit duidelijk anders, er moeten artikelen van minimaal 400 woorden geschreven worden. Deze artikelen moeten een relevantie hebben met de te promoten website en iedere keer uniek zijn. Veel meer creativiteit is niet noodzakelijk.

Artikel marketing houdt vrouwen aan het werk

Artikel marketing moet, vaak (meestal) dagelijks uitgevoerd worden, of het nu uitgevoerd wordt door vrouwen of mannen maakt geheel niets uit. Het blijft noodzakelijk om regelmatig erg relevante artikelen te schrijven en deze te publiceren op externe websites, dus websites door/voor vrouwen kunnen vanwege de relevantie mogelijk zelfs beter geschreven worden door vrouwen. Deze externe website moeten ook weer inhoudelijk een “relatie” hebben ten opzichte van de te promoten website. Binnen deze externe websites is het van belang wanneer er verschillende categorieën aanwezig zijn waaronder met de artikelen kan publiceren. Deze categorieën moeten natuurlijk weer passen bij de te promoten websites. Op deze manier wordt men door de zoek machines beloond met een hogere positie. Het is dus duidelijk dat artikel marketing misschien niet de leukste tak binnen internet marketing is, maar absoluut noodzakelijk voor de zoek machines. En indien het gaat om website voor en/of door vrouwen, is het geen slecht idee de artikel marketing uit te laten voeren door vrouwen.

Artikel marketing uitvoeren door vrouwen

Ook vrouwen kunnen binnen de artikelen link verwijzingen maken naar de te promoten website. Deze anker teksten, zoals de link verwijzingen genoemd worden, zijn elementair om kracht binnen de zoek machines te verkrijgen. Voor anker teksten gelden ook weer richtlijnen, ook deze richtlijnen kunnen probleemloos door vrouwen opgevolgd worden. Uiteindelijk komt u aan de top met behulp van artikel marketing, ook wanneer dit uitgevoerd wordt door vrouwen.